Pagina's

22 juli 2013

Satébar opent 4e vestiging

De Satébar, een spin-off van het populaire restaurant Indonesia aan het Rodezand in Rotterdam, opent een vierde vestiging. De zaak komt in het nieuwe Erasmus Food Plaza op campus Woudestein. Naar verwachting gaat de zaak in november open samen met vijf andere restaurantjes rond een centraal plein.

Op de campus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam wordt een nieuwe variant van de Satébar getest.  et wordt een express concept speciaal ontworpen voor campussen, stations, winkelcentra en high traffic locaties. Naast Satébar komen er in Erasmus Food Plaza ook New Fork, de combinatie Frozz (frozen yoghurt) & Oodlz (noodles), Starbucks en Tosti World.

De Satébar telt nu drie vestigingen, in Rotterdam. De eerste vestiging werd in 2005 geopend aan het Rodezand onder Restaurant Indonesia. Vanwege het grote succes werd in 2008 een tweede vestiging aan de Karel Doormanstraat geopend, gevold door de derde aan de Witte de Withstraat in 2011.

Satébar is al een tijd lang op zoek naar franchisenemers voor locaties in Amsterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, Arnhem, Groningen, Maastricht en Venlo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten